2 adet soğan
1 kg ıspanak
250 gr Tire Süt Pastırma
100 gr sıvı yağ
Tuz ve biber
1 kg un
40 gr tuz
1 adet yumurta
1 adet limon
Yarım kilo Tire Süt Tereyağı
350 gr Tire Süt Pastorize Süt
6 adet yumurta
Böreğin hamuru için un, tuz, yumurta ve limonu düzgün bir yerde hamur yaparak yoğurduktan sonra dinlenmeye alın.
Bu arada yıkanmış ıspanakları ince bir şekilde doğrayın ve bir kapta haşladıktan sonra suyunu sıkın. Bir tencerede soğan ve Tire Süt Pastırmayı kavurduktan sonra ıspanakları ilave edin. Bir süre kavurduktan sonra tuz ilave ederek ıspanaklar piştikten sonra bir süzgeçte süzün.
Tire Süt Tereyağını eritin, Tire Süt Pastörize Süt ve yumurtayla karıştırıp sos elde edin. Hamurları açın.
Açtığınız hamurları kaynamış bir suyun içinde haşladıktan sonra soğuk bir suyun içine koyun.
Yağlanmış bir tepsiye tek tek dizin ve her dizilen bölüme sos sürün. Orta bölüme harç ilave ettikten sonra fırında kızartıp servise sunun.